Dialog interconfesional

Cum se poate ca creștinismul să fie o ofertă adresată politicos, ținând cont de valoarea intrinsecă a fiecărui om, indiferent de credința sau alegerea lui confesională? Cursul de față este o propunere de dialog plecând de la absoluturile creștine. 

Lectorul cursului

Ionuț Blidar

Preot greco-catolic / Doctor in Teologie
Preot creștin, om ecumenic, promovez dialogul între biserici, religii, culturi, oameni. Îndrăgostit de Isus al Evangheliilor și de Logosul înomenit al liturghiei iconice. Soț al Ralucăi și tată full-time. Doctor în Sacra Teologie al Universității Pontificale „Antonianum” din Roma, Membru al Academiei Pontificale Mariane Internaționale din Cetatea Vaticanului, Laureat în 2019 al Premiului Academiilor Pontificale acordat de Papa Francisc.

Procesul de înscriere

Analizează programa de studiu și dacă crezi că ți s-ar potrivi, completează formularul de înscriere, urmând să te contactăm.

După ce primim formularul de înscriere, te vom contacta și te vom programa la un interviu pentru a vedea cum îți putem fi cel de mai folos.

Toate cererile vor fi analizate de bordul școlii, urmând să îți comunicăm în timp util dacă ai fost selectat, ca să primești ulterior toate datele necesare.

înscrie-te

În formularul de mai jos poți opta pentru înscrierea la întregul program, situație în care te califici pentru obținerea unei burse de studii sau poți alege să participi doar la modulul de față, ceea ce include retreat-ul de aprofundare și mentorarea individuală.