Înțelegerea omului

Interacțiunile pe care o să le avem legate de rolul și semnificația omului vor fi tributare curentelor filosofice de care suntem sau nu suntem conștienți. Asta pentru că întrebarea: „Ce căutăm pe această planetă” este de când lumea. Răspunsul corect te va împuternici și te va motiva.

Lectorul cursului

Dan Tomuleț

Asistent Universitar / Doctor în Filosofie

 

Pregătirea mea profesională este în domeniul filosofiei pure, domeniu în care am obținut titlul de Doctor în Filosofie, din partea University of Dallas, Irving, Texas, cu o teză privitoare la importanța semiotică a metafizicii lui Plotin. Sunt pasionat de teologie şi de literatura mistică, dar şi de epistemologie, psihologie abisală şi apologetică

Procesul de înscriere

Analizează programa de studiu și dacă crezi că ți s-ar potrivi, completează formularul de înscriere, urmând să te contactăm.

După ce primim formularul de înscriere, te vom contacta și te vom programa la un interviu pentru a vedea cum îți putem fi cel de mai folos.

Toate cererile vor fi analizate de bordul școlii, urmând să îți comunicăm în timp util dacă ai fost selectat, ca să primești ulterior toate datele necesare.

înscrie-te

În formularul de mai jos poți opta pentru înscrierea la întregul program, situație în care te califici pentru obținerea unei burse de studii sau poți alege să participi doar la modulul de față, ceea ce include retreat-ul de aprofundare și mentorarea individuală.