Echipa de conducere

Angajamentul nostru este în primul rând față de toți cei care își doresc să participe la un astfel de program de formare. Apoi conștienți de viziune și atenți la valori vrem să construim acele contexte modelatoare astfel încât fiecare student să fie motivat la implicare 

Claudia Stanciu

Manager proiect

Since her tenure began in 2002, President Greene has recruited distinguished faculty, raised academic standards and dramatically increased fundraising, transforming Kempbelle into a selective, top-ranked college.

Bordul consultativ

Mânat de dorința de a vedea valorile creștine implementate în diferite arii ale societății Laviniu Gabor a fondat platforma decenu.eu prin care susține proiecte care contribuie la binele comun al orașului în care trăiește. Bagajul teoretic și experiențial adunat, la care se adaugă mulțimea de conexiuni și relații naționale și internaționale stabilite de-a lungul timpului, i-au conferit o gândire largă, deschisă și l-au determinat să se pună în slujba generației viitoare prin formarea de lideri.

Contact:

Laviniu Gabor

Fondator platforma decenu.eu

Ionuț Mihai Popescu și-a obținut doctoratul în filosofie la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Predă filosofie la Facultatea de Teologie Greco-Catolică (a Universității Babeș-Bolyai) și este interesat de bioetică, antropologie și identități colective. Este soț, părinte și profesor, lucrând de-o viață cu mintea și sufletul uman, ale căror meandre le cunoaște bine. Gândirea analitică și structurată îl face un veritabil partener de dialog, care aduce claritate și bogăție în discuții.

Ionuț Popescu

Profesor 

Absolvent al Facultății de Fizică din cadrul Universității București și doctor în inginerie mecanică al Universității Tehnice din Cluj-Napoca, Sergiu Berian este, în prezent, profesor de fizică la Liceul Teologic Baptist „Emanuel” din Oradea. Încearcă, de câteva decenii, să se apropie de misterele sufletului omenesc.

Betty Bowman

Acting Vice President for Finance

Formular de înscriere

Ești gata să devii un "City Changer"? Aplică și vom face ce știm mai bine pentru a te ajuta.