Cam despre asta e vorba ...


Cursul urmărește să vă înzestreze cu uneltele necesare clădirii unei căsnicii sănătoase și să întărească legătura cuplului vostru sau să refacă legătura aceasta, dacă simțiți că ea s-a pierdut. Credem că, pe măsură ce parcurgeți materialul acestui curs, veți descoperi mai multe despre ceea ce gândește și simte partenerul vostru. Indiferent de cât timp sunteți împreună, întotdeauna există aspecte noi de descoperit. Mergând înainte în această călătorie a descoperirii reciproce vom păstra vie legătura dintre noi. 


Vino împreună cu noi


Vrem să vă încurajăm, indiferent dacă sunteți împreună de puțin sau de mult timp, dacă vă aflați într-o etapă bună, în calitate de cuplu, sau dacă întâmpinați dificultăți; oricare ar fi situația voastră, ați ajuns în locul potrivit. Credem că, pe măsură ce parcurgeți materialul acestui curs, veți descoperi mai multe despre ceea ce gândește și simte partenerul vostru. Indiferent de cât timp sunteți împreună, întotdeauna există aspecte noi de descoperit. Doar mergând înainte în această călătorie a descoperirii reciproce vom păstra vie legătura dintre noi. 


Achiziționează cartea


Aranjată strategic, asemenea unui manual, cu sarcini, exerciții și activități practice, cartea te provoacă la un efort focalizat și planificat, ce are ca scop avansarea voastră ca familie de la o viață banală, neproductivă și lipsită de împlinire la una binecuvântată, plină de favoare și satisfacții.

Câștigător al multor campionate mondiale de forță „Strongman”, fost luptător profesionist și maestru în arte marțiale, având numeroase apariții în Cartea Recordurilor, Stephen Miller este acum un urmaș al lui Cristos, care și-a dedicat viața unei alte lupte - aceea de a restaura familiile dezbinate. El are un mandat apostolic puternic și călătorește în întreaga lume pentru a instrui lideri, încurajându-i mereu să își depășească limitele. 

Bucură-te de accesul gratuit