Creștinul în cetate

Despre implicarea creștinilor în viața publică a cetății

   Vezi Promo

Lovit de biciul diverselor opresiuni, uneori însă dându-și chiar el concursul, creștinismul și-a pierdut locul de drept din centrul culturii și civilizației europene. Creștinismul asumat conferă individului toate calitățile care să îl califice drept bun cetățean, însă avem nevoie să aflăm care sunt acestea, care este înțelegerea creștină a lumii, cum au fost deformate valorile creștine și cum se poate ridica, încă o dată, creștinismul din propria-i cenușă ca să fie lumină a lumii. Toate aceste subiecte sunt tratate în cursul de față într-un limbaj accesibil și bine plasate în contextul problemelor actuale ale societății.


Instructorul tău


Adrian Papahagi
Adrian Papahagi

Adrian Papahagi (n. 1976) este conferențiar la Facultatea de Litere a Universității Babeș-Bolyai din Cluj. Medievist, filolog și eseist român, el este cunoscut în spațiul public (foarte activ online) pentru poziția sa creștină și democrat-conservatoare, cât și pentru implicarea în diverse proiecte civice și politice. Deține un doctorat în studii medievale la Universitatea Paris IV (Sorbona) și are o activitate publicistică intensă, concretizată în volume precum „Creștinul în cetate” și „ABC-Darul creștin-democrației”. De asemenea, susține conferințe și participă la școli de vară pe teme de interes public. În 2007 a fondat, la Universitatea din Cluj, Centrul de Istoria Cărții și a Textelor (CODEX), al cărui director este și în prezent.


Programa cursului


  Creștinii sunt buni cetățeni
Disponibil în zile
zile după ce te înscrii

Întrebări frecvente


Cand începe si când se termină cursul?
Cursul începe acum si nu are temen de finalizare. O dată ce ai plătit ai acces oricând la acest curs. Tu decizi cand începi si când termini
Cât timp am acces la acest curs?
Cum sună, toată viața? După înscriere, ai acces nelimitat la acest curs si poti vizualiza lectiile după orice periferic. Calculator, tabletă, telefon.
Ce se întămplă dacă nu sunt mulțumit cu ceea ce primesc?
Nu vrem să fii nemulțumit și tocmai de aceea dacă conținutul lecțiilor nu sunt satisfăcătoare te rugăm să ne scrii în primele 7 zile după ce ai făcut plata și îți returnăm banii.

Începe acum!