Descrierea pachetului


Isus Christos spune despre sine: Eu sunt lumina lumii. Iar Evanghelia după Ioan începe așa: „La început era Cuvântul, şi Cuvântul era cu Dumnezeu, şi Cuvântul era Dumnezeu. El era la început cu Dumnezeu. Toate lucrurile au fost făcute prin El; şi nimic din ce a fost făcut n-a fost făcut fără El. În El era viaţa, şi viaţa era lumina oamenilor. Lumina luminează în întuneric, şi întunericul n-a biruit-o“ (Ioan 1: 1-5).

Despre această lumină, despre Cuvântul care aduce lumina ce nu e biruită de întuneric vom povesti, acum în preajma Paștelui. Cuvintele noastre pot aduce lumină sau pot adânci întunericul din jur. Haideți să aprindem Lumina în sufletele celor mici și celor mari prin povești terapeutice care să ne pregătească de sărbătoarea Luminii veșnic vii. Sacrificiu, dăruire de sine, o inimă mulțumitoare, puterea cuvintelor, iată câteva teme ce apar în poveștile pregătite cu drag pentru voi.

Fiecare poveste are atașat unul sau mai multe crafturi de realizat cu copiii, pe baza narațiunii audiate, sau sugestii de aprofundare atât a conținului, cât și a virtuților și comportamentelor bune pe care ni le dorim cu toții.


Mulțumim pentru colaborare:

Voce: Ina Bulzan

Editare audio: Ovidiu Roman

Design: Gabi Giulușan

Ilustrații: Cristina Mureșan-Toth și Sonia Stanciu


Bătrânul cel bun


Bătrânul cel bun este, pe de o parte, o poveste despre dărnicie și bunăvoință, iar din perspectiva celui hăruit, este vorba despre a doua șansă și recunoștință pentru darul acesta neprețuit.

Legenda celor trei copaci


Această legendă ne vorbește despre vise împlinite, împlinire care însă arată de multe ori altfel decât ne imaginăm și dorim noi.

Sabia de lemn


Ce poate face o sabie de lemn? Un obiect aparent inutil, ba care chiar te poate pune într-o situație riscantă, devine prin bunătatea inimii și har de sus, un instrument al optimismului, al credinței și al înnoirii.

Poveștile


  Căscărici - povestea cadru
Disponibil în zile
zile după ce te înscrii

Prețul pachetului


Ina Bulzan


(Flor)Ina Bulzan a ales să rămână în lumea copilăriei. Prin munca ei ca terapeut prin dramă și joc, în formare, și totodată ca povestitor este mereu printre copii și în poveste. Poveștile bunicului ei i-au colorat copilăria, iar mai apoi a ajuns să cunoască puterea vindecătoare a acestora în cabinet.

Împreună contăm. Îndrăznește să dăruiești

Fii și tu parte a acestei aventuri


Nimic din ce facem nu e lipsit de sacrificiu. Toate evenimentele, atelierele sau serile tematice au putut fi organizate pentru că cineva a ales să fie generos. Ajută-ne să fim mai prezenți în viața publică. Susține proiectele decenu.eu și haidem să facem bine comunităților noastre.