Părinți pentru prima dată

Explorarea primei experiențe parentale

   Vezi Promo

Instructorul tău


Daniela Nădăban
Daniela Nădăban

Daniela Nădăban este practicant autonom în Psihoterapie, Evaluare Clinică și Psihodiagnostic din anul 2009, fiind specializată în tratarea Tulburărilor de Anxietate (fobii, atacuri de panică, anxietăți generalizate, tulburări obsesiv-compulsive și a tulburării post traumatice). Daniela Nădăban este certificată în „Metode online de promovare a sănătății mintale“, organizat de COGNITROM împreună cu CNSMLA și COPSI în cadrul proiectului „Metode online de promovare a sănătății mintale la locul de muncă și de armonizare a activității profesionale cu viața de familie.


Întrebări frecvente


Când începe și când se termină cursul?
Cursul începe acum și nu are termen de finalizare. Odată ce ai plătit, ai acces oricând la acest curs. Tu decizi când începi și când termini.
Cât timp am acces la acest curs?
Cum sună: toată viața? După înscriere, ai acces nelimitat la acest curs și poți vizualiza lecțiile de pe orice dispozitiv: calculator, tabletă, telefon.
Ce se întămplă dacă nu sunt mulțumit de ceea ce primesc?
Nu vrem să fii nemulțumit și tocmai de aceea, dacă conținutul lecțiilor nu este satisfăcător, te rugăm să ne scrii în primele 7 zile după ce ai făcut plata și îți returnăm banii.

Începe acum!