Puterea cuvintelor

Curs de retorică și leadership

   Vezi Promo   Înscrie-te la curs

Acum mai bine de cincizeci de ani, Martin Luther King Jr. (1929–1968) a schimbat viețile a milioane de oameni. "I Have a Dream", a spus el, nu "I Have a Plan". Ești gata să ții și tu un discurs care să miște, care să inspire, care să motiveze? Știai că prin forța ascunsă a verbului poți transforma destinul celor din jurul tău? Participă la cursul extraordinar de RETORICĂ & LEADERSHIP pentru a integra arta povestirii și limbajul liderilor într-un speech puternic, de mare impact! Te vei deprinde să eviți cuvintele seci, frazele neterminate și expresiile monotone. Învață la un seminar de poveste cum să-ți încânți publicul prin umor și bună-dispoziție!


Instructorul tău


Mihai Neamțu
Mihai Neamțu

Mihai Neamțu, Ph.D. (n.1978) este un lider al noii generații de intelectuali est-europeni. Cunoscut scriitor, educator și om politic român, Mihai Neamțu a studiat la Cluj, Munchen, Durham, Londra și Washington D.C. și a scris zece cărți în apărarea libertății individuale și a valorilor creștine. Pe lângă studiile publicate în străinătate (Oxford University Press, Acton Institute, Liberty Fund), Mihai Neamțu a avut numeroase și controversate apariții televizate. În ultimii zece ani a sprijinit importante proiecte de reformă a Dreptei.


''Cursul vine să umple golurile existente în alcătuirea unui discurs de excepție, vine să dea imboldul necesar de a te debarasa de sentimentul de emoție care te stăpânește atunci când te afli în fața oamenilor"

- Petre Daniel, Preot. Paroh

Întrebări frecvente


Când începe și când se termină cursul?
Cursul începe acum și nu are termen de finalizare. Odată ce ai plătit, ai acces oricând la acest curs. Tu decizi când începi și când termini.
Cât timp am acces la acest curs?
Cum sună: toată viața? După înscriere, ai acces nelimitat la acest curs și poți vizualiza lecțiile de pe orice dispozitiv: calculator, tabletă, telefon.
Ce se întămplă dacă nu sunt mulțumit de ceea ce primesc?
Nu vrem să fii nemulțumit și tocmai de aceea, dacă conținutul lecțiilor nu este satisfăcător, te rugăm să ne scrii în primele 7 zile după ce ai făcut plata și îți returnăm banii.

"Mă bucur mult că am ales să particip la acest curs. Pentru mine acest curs a fost unul interesant și incitant. Am redescoperit frumusețea poveștilor din copilărie și am aflat cât de definitoriu este limbajul pe care îl folosim pentru noi. Cu talent și pasiune, Mihai Neamțu ne-a dezvăluit câteva dintre regulile de aur ale oratoriei și ne-a vorbit despre importanța unui discurs, îngrijit, structurat și clar, dar care să nu fie văduvit de emoție, sinceritate și patos."

- Estera Dalca, Profesor, 35 ani

Începe acum! 
Cumpără și cartea

Achiziționează cartea