Psihologia relațiilor

Suntem ființe sociale și într-un mod misterios suntem țesuți unii de alții prin tot felul de relații pe care le putem sau nu explica. Pe care le putem sau nu înțelege. Participă la curs ca să înțelegi resorturile vieții și astfel să găsești mereu puterea să mergi mai departe oricât de greu ar putea fi la un moment dat.

Lectorul cursului

Lector

Lector

Procesul de înscriere

Analizează programa de studiu și dacă crezi că ți s-ar potrivi, completează formularul de înscriere, urmând să te contactăm.

După ce primim formularul de înscriere, te vom contacta și te vom programa la un interviu pentru a vedea cum îți putem fi cel de mai folos.

Toate cererile vor fi analizate de bordul școlii, urmând să îți comunicăm în timp util dacă ai fost selectat, ca să primești ulterior toate datele necesare.

înscrie-te

În formularul de mai jos poți opta pentru înscrierea la întregul program, situație în care te califici pentru obținerea unei burse de studii sau poți alege să participi doar la modulul de față, ceea ce include retreat-ul de aprofundare și mentorarea individuală.