Responsabilitate civică

Suntem cetățeni ai acestei țări, fiind cu toții responsabili de binele ei. Aceasta este premisa de la care plecăm când spunem că este nevoie să fim oameni de afaceri cinstiți, politicieni interesați de țară, elevi și studenți conștienți că viitorul țării e în mâinile noastre. Atitudinea ne este modelată de această abordare.

Lectorul cursului

Florica Cherecheș

Lector

Procesul de înscriere

Analizează programa de studiu și dacă crezi că ți s-ar potrivi, completează formularul de înscriere, urmând să te contactăm.

După ce primim formularul de înscriere, te vom contacta și te vom programa la un interviu pentru a vedea cum îți putem fi cel de mai folos.

Toate cererile vor fi analizate de bordul școlii, urmând să îți comunicăm în timp util dacă ai fost selectat, ca să primești ulterior toate datele necesare.

înscrie-te

În formularul de mai jos poți opta pentru înscrierea la întregul program, situație în care te califici pentru obținerea unei burse de studii sau poți alege să participi doar la modulul de față, ceea ce include retreat-ul de aprofundare și mentorarea individuală.