Lectori

Centrul de excelență și formare holistică este un proiect al platformei decenu.eu a cărui scop este să pregătească lideri care să inițieze și să susțină proiecte cu impact comunitar.

Valorile noastre sunt gândite în așa fel încât să creeze un cadru sigur care să permită dezvoltarea personală și implicit curajul de a iniția proiecte cu impact comunitar

01.

Profesionalism și perseverență. Dăm ce avem mai bun, ca să fim cei mai buni. Iar când nu suntem, ne străduim și mai mult.

02.

Creativitate și inovație. Urmărim continuu calitatea și actualitatea informației, cât și creativitatea în abordarea metodologică.

03.

Libertate și relații. Ne dorim să fim la îndemână, nu în cale. Iar contextul oferit de școală să fie și unul al conexiunilor și relațiilor.

Lectorii

Angajamentul nostru este în primul rând față de toți cei care își doresc să participe la un astfel de program de formare. Apoi conștienți de viziune și atenți la valori vrem să construim acele contexte modelatoare astfel încât fiecare student să fie motivat la implicare 

Preot greco-catolic. Doctor in Teologie

Ionuț Blidar

Profesor universitar Doctor in Teologie

Daniel Oprean

Fondator City Changer și Doxa Deo

Alan Platt

Formator și consiler în comunicare

Mihaela Tatu

Formator și consiler Politic

Florica Cherecheș

Profesor universitar Doctor in Filosofie

Daniel Tomuleț

Redactor sef editură Doctor in Teologie

Teofil Stanciu

Profesor universitar Doctor in Teologie

Michael Goheen

Absolvent al Facultății de Fizică din cadrul Universității București și doctor în inginerie mecanică al Universității Tehnice din Cluj-Napoca, Sergiu Berian este, în prezent, profesor de fizică la Liceul Teologic Baptist „Emanuel” din Oradea. Încearcă, de câteva decenii, să se apropie de misterele sufletului omenesc.

Marcel Măcelaru

Lorem ipsum sit amet

Florica Cherecheș

Daniel Tomuleț

Ionuț Mihai Popescu și-a obținut doctoratul în filosofie la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Predă filosofie la Facultatea de Teologie Greco-Catolică (a Universității Babeș-Bolyai) și este interesat de bioetică, antropologie și identități colective. Este soț, părinte și profesor, lucrând de-o viață cu mintea și sufletul uman, ale căror meandre le cunoaște bine. Gândirea analitică și structurată îl face un veritabil partener de dialog, care aduce claritate și bogăție în discuții.

Teofil Stanciu

înscrie-te

Ești gata să devii un City Changer? Aplică și vom face ce știm mai bine pentru a te ajuta.