Vocația și binele comun

De prea multe ori lucrarea creștină a fost definită ca fiind acel ceva care se întâmplă duminica, uitând că trăim în mijlocul unei societăți de a cărei sănătate suntem și noi responsabili. A înțelege că vocația noastră este o formă de manifestare a lui Dumnezeu în societate este punctul de pornire pentru o concepție corectă asupra muncii.

Lectorul cursului

Teofil Stanciu

Redactor șef editură / Doctor in Teologie

Procesul de înscriere

Analizează programa de studiu și dacă crezi că ți s-ar potrivi, completează formularul de înscriere, urmând să te contactăm.

După ce primim formularul de înscriere, te vom contacta și te vom programa la un interviu pentru a vedea cum îți putem fi cel de mai folos.

Toate cererile vor fi analizate de bordul școlii, urmând să îți comunicăm în timp util dacă ai fost selectat, ca să primești ulterior toate datele necesare.

înscrie-te

În formularul de mai jos poți opta pentru înscrierea la întregul program, situație în care te califici pentru obținerea unei burse de studii sau poți alege să participi doar la modulul de față, ceea ce include retreat-ul de aprofundare și mentorarea individuală.