Despre noi

Centrul de excelență și formare holistică este un proiect al platformei decenu.eu, al cărui scop este să pregătească lideri care să inițieze și să susțină proiecte cu impact comunitar.

Valorile noastre sunt gândite în așa fel încât să creeze un cadru sigur care să permită dezvoltarea personală și implicit curajul de a iniția proiecte cu impact comunitar

01.

Profesionalism și perseverență. Dăm ce avem mai bun, ca să fim cei mai buni. Iar când nu suntem, ne străduim și mai mult.

02.

Creativitate și inovație. Urmărim continuu calitatea și actualitatea informației, cât și creativitatea în abordarea metodologică.

03.

Libertate și relații. Ne dorim să fim la îndemână, nu în cale. Iar contextul oferit de școală să fie și unul al conexiunilor și relațiilor.

Bordul de conducere

Angajamentul nostru este în primul rând față de toți cei care își doresc să participe la un astfel de program de formare. Apoi, conștienți de viziune și atenți la valori, vrem să construim acele contexte modelatoare, astfel încât fiecare student să fie motivat la implicare.

Claudia Stanciu

Manager proiect

Dublu licențiată în filosofie și pedagogie, soție și mamă a doi copii, Claudia este profund interesată de natura umană și paradigmele de gândire. Înțelege bine rolul dialogului și al interacțiunii și, plecând de la aceste premise, este mereu dispusă să fie alături de cei care-și doresc dezvoltare și formare personală.

Mânat de dorința de a vedea valorile creștine implementate în diferite arii ale societății Laviniu Gabor a fondat platforma decenu.eu prin care susține proiecte care contribuie la binele comun al orașului în care trăiește. Bagajul teoretic și experiențial adunat, la care se adaugă mulțimea de conexiuni și relații naționale și internaționale stabilite de-a lungul timpului, i-au conferit o gândire largă, deschisă și l-au determinat să se pună în slujba generației viitoare prin formarea de lideri.

Contact:

Laviniu Gabor

Fondator platforma decenu.eu

Ionuț Mihai Popescu și-a obținut doctoratul în filosofie la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Predă filosofie la Facultatea de Teologie Greco-Catolică (a Universității Babeș-Bolyai) și este interesat de bioetică, antropologie și identități colective. Este soț, părinte și profesor, lucrând de-o viață cu mintea și sufletul uman, ale căror meandre le cunoaște bine. Gândirea analitică și structurată îl face un veritabil partener de dialog, care aduce claritate și bogăție în discuții.

Ionuț Popescu

Profesor 

Absolvent al Facultății de Fizică din cadrul Universității București și doctor în inginerie mecanică al Universității Tehnice din Cluj-Napoca, Sergiu Berian este, în prezent, profesor de fizică la Liceul Teologic Baptist „Emanuel” din Oradea. Încearcă, de câteva decenii, să se apropie de misterele sufletului omenesc.

Sergiu Berian

Profesor

înscrie-te

Ești gata să devii un City Changer? Aplică și vom face ce știm mai bine pentru a te ajuta.

Sponsorii noștri

Ei cred în noi și susțin studenții noștri cu burse